заглянуть на тёмную сторону

Особливості ставок на футбол

Ставки на футбол в сучасних реаліях носить не лише розважальний характер. Для досвідчених гравців вони перетворюються на можливість отримання постійного прибутку. Якщо правильно зробити ставку на футбол, то можна збільшити вкладені кошти в декілька разів. Сьогодні досить багато букмекерських контор, які пропонують своїм відвідувачам зробити ставку на футбол.

Серед великої кількості спортивних дисциплін саме футбол користується великим попитом. Якщо відвідати популярні букмекерські контори, то можна побачити, що кожен сайт ставок на спорт пропонує найбільш широку лінію для ставок на футбол.

Як робити ставки на футбол?

Перед тим як поставити ставку на футбол, кожен беттор повинен дати раціональну оцінку своїм знанням у цій спортивній дисципліні. Важливо розуміти, що поверхневі знання — це недостатньо для того, щоб успішно поставити ставку на футбол онлайн. Якщо ви знаєте популярні футбольні клуби, то це вам нічого не дасть та ніяк не допоможе у створенні успішної ставки на футбол.

Дуже важливо вміти аналізувати матчі та гру футболістів, робити правильні та об'єктивні прогнози. Це дозволяє максимально приблизити ставку на футбол до успіху. Беттор повинен регулярно переглядати матчі, вивчати турнірне положення та мотивацію команд, аналізувати статистику окремих клубів в різноманітних варіаціях.

Які прогнози можна робити на футбол?

Перед тим як зробити ставку на футбол онлайн, геймер повинен освоїти ази букмекерської лінії, в якій зараз пропонуються користувачам досить різноманітні варіанти:

● Основний результат. Один із популярних та зрозумілих типів ставки на футбол. Він дає можливість беттору зробити ставку на перемогу команди, або на нічию.
● Подвійний результат. У цьому варіанті можна робити ставку на футбол з певним страхуванням, обираючи одразу два можливих результати по завершенню змагання. Це може бути перемога першої команди або нічия, перемога другої команди або нічия.
● Тотал. Досить популярний вид ставки онлайн на спорт футбол. Він дозволяє беттору тримати парі на результативність матчу. Можна розглядати варіанти як із загальним тоталом, так і із індивідуальним. В такому випадку приймається ставка по принципу “більше/менше”.
● Точний рахунок. Це один із самих складних варіантів ставок на футбол. Беттеру потрібно вгадати точний рахунок, з яким закінчиться матч. Варто зазначити, що саме на цей вид ставки на футбол букмекери пропонують самі високі коефіцієнти.

Як можна зазначити, видів ставок на футбол сучасні букмекерські контори пропонують досить багато. Можна робити як більш загальні ставки футбол, так і максимально точні. Кожен вид ставки має свої особливості, ризики, та щедрість винагороди. Варто про такі індивідуальні параметри завжди пам'ятати.

Які ще бувають ставки на футбол?

Крім основних варіацій прогнозів на футбольні матчі, беттор може обрати додаткові результати, котрі пропонують сучасні надійні букмекерські контори своїм відвідувачам. Серед таких варіантів як поставити ставку на футбол можна зазначити наступні:

● Голи. Досить популярний вибір серед бетторів. Можна поставити на гол конкретної команди, та якщо такий прогноз здійсниться, то можна отримати винагороди ще до закінчення матчу.
● Фора. В такому випадку ставки на футбол ставляться з плюсовим або мінусовим показником. Фора дозволяє гаймерові поставити ставку на різницю в голах між двома командами.
● Тайми. В такому випадку клієнт може зробити ставку на футбол для конкретного тайму. Зараз варіантів таких ставок досить багато.
● Статистика. Цей варіант дозволяє геймерам прогнозувати різноманітні статистичні результати матчу. Серед популярних ставок на футбол у цьому напрямку можна назвати : відсоток володіння м'ячем команд, кількість кутових, жовті картки, видалення з поля, пенальті та інші.
● Комбіновані вибори. Це один із самих прогресуючих варіантів ставки на футбол на сьогодні. Завдяки комбі-ставці беттори можуть зробити одночасно парі на декілька результатів відносно одного матчу.

Як можна побачити, сучасні букмекерські контори пропонують своїм клієнтам досить багато варіанті ставки на футбольні матчі. Завдяки цьому беттори можуть обирати те, що їм більше всього підходить.


следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss