заглянуть на тёмную сторону

Як працюють букмекерські контори та як вигравати багато та часто

Якщо ви прагнете грати в кращих букмекерських конторах та отримувати стабільні виграші, обов’язково слід розібратися, як саме працюють букмекери в 2022 році. Чим краще ви розумієте принципи прийому ставок на спорт – тим більше буде шансів обіграти букмекерські контори.

Загальна схема роботи букмекерів

Букмекерські контори можуть відрізнятися між собою, але основи їх роботи приблизно однакові. Загалом букмекерська компанія – це ігорний заклад, який приймає ставки в гравців. Більшість ставок приходиться на спортивні події, але в деяких конторах можна поставити на політику або культуру, наприклад, результати премії «Оскар». Щоб краще зрозуміти принцип роботи букмекера, зупинимося на трьох основних етапах.

1. Букмекерська контора викладає на своєму сайті лінію з матчами та коефіцієнтами для ставок.
2. Гравець обирає потрібні результати матчів та ставить певну суму на той чи інший результат.
3. Якщо ставка зіграє – буде виграш (сума ставки х коефіцієнт), якщо ні – букмекер забере ставку собі.

По такому принципу працюють всі без виключення контори: ліцензовані в Україні та ті, що працюють за міжнародними ліцензіями, популярні та менш відомі. Також загальним правилом для всіх букмекерів є те, що в коефіцієнти так чи інакше закладається певна перевага для контори. Саме тому в лінії на два протилежні результати не може бути котирувань 2,0/2,0, дізнатися про коефіцієнти тут: Як читати коефіцієнти ставок в букмекерських конторах.

Що таке маржа

Букмекерські контори працюють так, щоб не залежати від виграшів чи програшів окремих гравців. Букмекеру не важливо, скільки виграє конкретний гравець, головне – щоб він зробив ставку. Прибуток букмекера гарантується за рахунок маржи. Ось як це працює. Наприклад, ви заключили парі зі своїм другом на те, що Надаль виграє у Рууда. Кожен поставив по 2000 гривень, тож переможець отримає 4000 гривень. А от якщо ви будете ставити в букмекерській конторі, то розклади будуть значно іншими. Наприклад, на перемогу Надаля коефіцієнт 1,88, на Рууда – 1,94. В будь-якому разі ні ви, ні будь-який інший гравець не отримає дві ставки. Фактично маржа – це плата букмекеру за те, що він організував прийом ставок, а вам не прийшлося шукати людину, яка готова заключити парі на більш вигідних умовах.

Як виграти в букмекерській конторі

Навіть незважаючи на перевагу букмекера у вигляді маржі, чимало гравців отримують стабільні виграші від ставок на спорт. Це можливо лише за умови, що ставки на спорт стануть для вас в певному сенсі постійною роботою. Точний прогноз вимагає аналізу багатьох факторів, перегляду ліній різних букмекерських контор, порівняння коефіцієнтів задовго до матчу та перед самою грою. До того ж виграші безпосередньо залежать від банку, який у вас є, від очікувань та особливостей стратегії ставок, яка використовується.

Читати також: https://www.ratusha.if.ua/bk-betwinner-ohliad-bukmekerskoi-kontory-dlia-hravtsiv-z-ukrainy/


следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss