заглянуть на тёмную сторону

Микола Галушко

Кандидат по 97 округу від партії «Слуга народу» Микола Галушко представляє себе, як успішного директора підприємства, та у біографії кандидата є численні факти, несумісні з поняттям чесного кандидата.

Так, 90-ті роки Микола Галушко вступив до організованого злочинного угрупування відомого кримінального авторитета «Савлохи» (Савлохов Борис Сосланович). Але наприкінці 90-х міліція боролась з криміналітетами, і батько Галушка (працівник МВС) влаштував сина в міліцейську академію МВС, щоб той не попав під відповідальність. Але він все ж не забув своє кримінальне минуле - вліз у бандитьку суперечку з місцевими «авторитетами» та вистрелив у одного з травматичного пістолету. Тоді обидві сторони змогли домовитись, та й зв’язки Галушка у міліції допомогли.

2

Але такі інциденти повторювались, Микола Галушка полюбляв алкоголь, наркотики та азартні ігри. Через це згідно з рішенням суду від 2017 року його й покинула дружина.

Після 4-ох років в Академії батько поставив Миколу Галушка керівником охоронної фірми «Галід», з якої в один монмент за його керівництва знилки тисячі доларів. Все через те, що Микола дуже полюбляв азартні ігри, і просиджував на ігрових автоматах величезні суми, які крав з фірми. Це його батько дізнався встановивши на фірмі відеокамери спостереження.

Чи справді людина, яка за своєю натурою злочинець, порушник законів, ігроман гідний бути представником округу у Верховній Раді?

Сергій Київський


facebook twitter Google Plus rss



Последние обновления

следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss