заглянуть на тёмную сторону

Поділ. Тераса. Захід сонця. Оркестр НАОНІ. Рок-хіти.

Ні, це не спроба переробити вірш Олександра Блока. Просто саме таким чином ви можете відсвяткувати прихід барвистої осені. Першого вересня на терасі будівлі Всі.Свої відбудеться неймовірний концерт Національного академічного оркестру народних інструментів.

Тільки уявіть собі: лагідні ніжно-рожеві промені сонця розмалюють небо неймовірними фарбами; барвисті краєвиди Києва не залишать байдужим нікого, хто погляне на них з висоти пташиного польоту; а улюблені рок-хіти усіх часів лунатимуть у виконанні оркестру саме для вас. Хіба ж це не прекрасно?

Ми впевнені, що саме так повинна розпочатись яскрава та неймовірна осінь. Цього вечора можна буде насолодитись кавер-версіями на всесвітньо відомі композиції The Beatles, Metallica, Deep Purple, ABBA, Queen та інші.

Щодо самого оркестру НАОНІ хотілося б зазначити декілька фактів з їхньої творчості. По-перше, це єдиний у своєму роді професійний оркестр народних інструментів. По-друге, творчий шлях колективу налічує 50 років. По-третє, щоб досягти найбільш об’ємної та масштабної звукової палітри, оркестр використовує близько 40-а народних інструментів. Тож у професійній майстерності НАОНІ годі й сумніватись.

Тим паче, вони часто виступають разом з українськими мега-зірками. Серед них опинились чуттєва Ната Жижченко (Onuka), невгамовний Олег Скрипка (Воплі Водоплясова), запальний Валерій Харчишин (Друга Ріка).

З-під умілих пальців учасників оркестру народних інструментів виходять знайомі усім мелодії, але ця музика завжди більш жива, багатогранна. Саме це і приваблює слухачів.

Придбати електронні квитки можна прямо зараз за посиланням:

https://kiev.ticketsbox.com/nani-luchshie-rok-hity/.

Запрошуємо вас першого вересня на Десятинну, 12 надихнутись неймовірною творчістю НАОНІ. Приходьте, не пожалкуєте, тут Всі.Свої.

До зустрічі!


следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss