заглянуть на тёмную сторону

В Інтернет-просторі, на офіційних сторінках Державної податкової служби України та ГУ ДПС у Донецькій області, у Facebook, YouTube-каналах та Telegram сьогодні можна знайти все: дізнатись про електронні сервіси податкової, слідкувати за останніми новинами та роз’ясненнями податкового законодавства, читати коментарі фахівців, бути в курсі актуальних подій Податкової та іншу корисну інформацію.

Про це пише інтернет-видання from-ua.com.

«Наразі податкова служба вживає всі заходи щодо залучення платників податків до всесвітньої практики online-спілкування, у тому числі у соціальних мережах. Наприклад, з постійною рубрикою «податковий календар» на офіційних сторінках ДПС України та ГУ ДПС у Донецькій області у соцмережах ви ніколи не проґавите терміни важливих звітів або подій, завжди будете в курсі останніх нововведень у податковому законодавстві. Це, насправді, дуже зручний і сучасний формат дізнаватися найактуальніше» - зазначила Ірина Долозіна, в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області.

1

2

Податкова Донеччини нагадує корисні посилання на офіційні сторінки Державної податкової служби України:

- Telegram - t.me/tax_gov_ua,
- Facebook - fb.com/TaxUkraine,
- YouTube - youtube.com/TaxUkraine.

Крім того, ГУ ДПС у Донецькій області теж має свій YouTube-канал https://www.youtube.com/channel/UCzcW1e1XnPo_Qc6oV6XP3YQ та Facebook - https://www.facebook.com/tax.donetsk.

«Підписуйтесь на офіційні канали податкової служби, щоб не пропустити важливе!» - йдеться в повідомленні.


facebook twitter Google Plus rss



Последние обновления

следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss

лонгриды