заглянуть на тёмную сторону

Роман Боднар

Дмитро Ляшов, перший заступник голови Чераської ОДА, отримав завдання від діючого губернатора Черкаської області, діючого працівника СБУ, Боднара Романа Миколайовича заробити для нього один мільйон доларів США. Думаєте це фейк? Якщо цікаво – давайте розбиратись разом…

1

Призначенням на посаду губернатора Черкаської області Боднар Роман Миколайович (на фото) завдячує своєму покровителю – нинішньому голові Житомирської обласної державної адміністрації Бунечку Віталію Івановичу, колишньому першому заступнику начальника головного управління – начальнику управління (з дислокацією у м. Маріуполь Донецької області) Головного управління регіонального органу СБУ. Відповідно до відомостей із сайту «Обозреватель», діючий голова Житомирської ОДА міг бути причетний до серйозних корупційних скандалів.

Втім, Президент все ж таки прислухався до свого найближчого оточення і з рекомендації саме Бунечка В.І. назначив його підлеглого Боднара Р.М. на посаду голови Черкаської ОДА.

Нажаль, голова Черкаської ОДА Боднар Р.М. побачив свої можливості у Черкасах саме із позиції «відкатів» по підрядах із бюджету Черкаської області. А щоб легше було красти, на роботу він запросив свого давного знайомого із м. Маріуполь Ляшова Дмитра, який працював агентом на СБУ у Донецької області і який, ще тоді приносив йому шалені «відкати» з бюджетних підрядів. Все ще не вірите?! Слідкуйте далі…

За пропозицією Ляшова Дмитра, головою Черкаської ОДА Боднаром Р.М. був назначений ще один «цікавий посадовець» на посаду департаменту будівництва Черкаської ОДА із м. Миколаїв пан Бохін Роман Степанович, корупційний шлейф від якого тягнеться ще з Миколаєва. Останній поставив умову Боднару Р.М. та Ляшому Дмитру, що якщо той хоче заробити перший мільйон доларів йому потрібна «Зе-команда», яка зможе забезпечити отримання цих коштів. Так з метою перемоги у тендерах потрібними, дружніми (читай ті, які занесуть «відкат») підрядниками, було знищено тендерний комітет в департаменті будівництва Черкаської ОДА і уповноваженою особою, тобто однією особою, яка приймає рішення по тендерам, було призначено свою людину, правильно, як ви здогадались із Миколаєва – пані Снісар. Однак, для більшого розмаху, було також назначено і на посаду в.о. директора Служби місцевих автомбільних доріг пані Бутук Ганну, також із Миколаєва, а колишнього директора Левченко просто «з’їли» щоб не заважав.

Цьогоріч освоєнням коштів на ремонт місцевих автодоріг загального користування, за лобіювання голови ОДА Романа Боднара, займається Департамент будівництва Черкаської ОДА. До цього, замовником відповідних робіт виступало ДП “Служба місцевих автомобільних доріг в Черкаській області”.

Попри публічні запевнення голови ОДА, що фактичний замовник робіт, ДП “Служба автомобільних доріг в Черкаській області”, залишиться незмінним, головним замовником виступає саме новий департамент ОДА.

А тепер давайте рахувати. У цьому році на будівництво автомобільних доріг та на інші цілі на департамент будівництва, який очолює Бохін Роман, виділено із обласного бюджету понад 700 млн. грн., це не рахуючи суму, яку ще буде виділяти державний фонд регіонального розвитку та місцеві бюджети. Математика далі проста, «свої підрядники», яких пані Снісар із Миколаєва визнала переможцями далі мають занести 20% від суми договору. Тобто, 20% від 700 млн. грн. - це 140 млн. грн. «відкату». Шановні черкащани, а Ви з початку думали, що мільйон доларів для губернатора то багато?!

Але це лише початок… Грошей Боднару виявилось мало, захотілось абсолютної влади… зокрема у місті Черкаси.

Мер Бондаренко виявився не «договороспроможним», тому на нього спустили всіх собак: СБУ, прокуратуру та МВС! А амбіційність діючого мера зіграла в «масть» — йому привіти передав навіть Президент.

Лише одне не розрахували в ОП, ніхто зараз мовчати не буде! Тим паче, у «вільному козацькому місті Черкаси» — мер прямо послав «на йух» Президента і Боднара заодно. А враховуючи «імпотенцію» діючого голови ОДА то сам він меру Бондаренку нічого не зробить, а буде натравлювати на нього своїх колег з СБУ та погрожувати кримінальними справами. А тим часом його молода «Зе-команда» буде висмоктувати останні копійки з бюджету Черкащини…

Тим часом фракція «Батьківщини», «Черкащан» та ВО «Свободи» Черкаської обласної ради вже домовляються у кулуарах, щоб на сесії обласної ради оголосити Боднару «імпічмент» і послати його туди – звідки він прийшов – до Маріуполя, де останній крав металолом і «кришував» контрабанду цигарок з окупованих територій в Україну через блок пости. Ймовірно, так і буде…

2


facebook twitter Google Plus rss



Последние обновления

Ревматичні захворювання – це широка група захворювань, що вражають суглоби, м'язи та сполучну тканину, спричиняючи хронічний біль та дискомфорт.

следи за нами социально

facebook twitter Google Plus ЖЖ Telegram rss

лонгриды